Η μεικτή ζώνη του ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Αλέξανδρου Ράπτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 0-3, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε σ' ένα δύσκολο γήπεδο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Η τακτική μας ήταν να ρισκάρουμε στο σερβίς, ώστε να δυσκολέψουμε την υποδοχή της Κηφισιάς, διότι αν δεν το κάναμε αυτό ο Στιβαχτής θα μοίραζε σωστά στο παιχνίδι. Όταν πήραμε το πρώτο σετ, το άγχος μας έφυγε, βρήκαμε τον ρυθμό μας, χαλαρώσαμε από την γραμμή του σερβίς αλλά ανεβήκαμε στην επίθεση μας. Χρειαζόμασταν μία «καθαρή» νίκη, ώστε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις, με στόχο να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι-οφ». 

Αλέξανδρος Ράπτης:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Κηφισιά είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα με καλό side out και μπλοκ-άμυνα, οπότε ξέραμε ότι έπρεπε να πιέσουμε στο σερβίς. Ήμασταν σοβαροί στα κρίσιμα σημεία και είμαι χαρούμενος που πήραμε μία καθαρή νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά μας κράτησε το side out που είχαμε, παρά την όχι τόσο καλή υποδοχή από τα πιεστικά σερβίς της Κηφισιάς. Αυτό έπαιξε ρόλο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter