ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΦΗ. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το «διπλό» στην Κηφισιά με 0-3, στο επίσημο ντεμπούτο του νέου κεντρικού του ΠΑΟΚ. Μάξιμ Σκρέντου, και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, ωστόσο μετά το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στην Σύρο έχει ευκαιρία να τον προσπεράσει, επιστρέφοντας στην πρώτη δυάδα. 

Απέναντί του, ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Σκύδρα με 0-3, γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ήττα από τον ΑΟΠ Κηφισιάς με 3-0, μένοντας στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV, στο YouTube. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα πρέπει να παίξουμε κόντρα στον ΟΦΗ με απόλυτη σοβαρότητα. Φυσικά, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, και ειδικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, όλοι παίζουν με κίνητρο. Ο ΟΦΗ έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του, οι οποίες ανέβασαν το επίπεδο, και γι' αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όπως προείπα, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και μία σημαντική νίκη, σεβόμενος πάντα τον αντίπαλο». 


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
13η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (ESAP TV)