Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ Morris επί του Βόλου 2004!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Morris στην Women's Football League, επικρατώντας του Βόλου 2004 με 5-0. στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Σιδηροπούλου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα , Βαρδαλή, Σάπσον και Ακίντα.

Με τον ισχυρό άνεμο να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για τον Δικέφαλο, οι «ασπρόμαυρες» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, προσπαθώντας να βρουν χώρους για να απειλήσουν. 

Στο 12ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε με την Σιδηροπούλου, η οποία μετά από κάθετη της Γκούνη, πάτησε περιοχή και προσπάθησε να «κρεμάσει» την τερματοφύλακα, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο η σέντρα-σουτ της Σάπσον κατέληξε σε διπλό δοκάρι, με την μπάλα να προσκρούει πρώτα στο οριζόντιο και ύστερα στο δεξί κάθετο του Βόλου. 

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, μένοντας σταθερά στην επίθεση και ψάχνοντας το γκολ. Στο 21ο λεπτό η Ακίντα βρέθηκε απέναντι από την αντίπαλη τερματοφύλακα, ωστόσο το πλασέ της κατέληξε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της. 

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ Morris ήρθε στο 25ο λεπτό, με την Γιαννακά να κερδίζει πέναλτι μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, και την αρχηγό του Δικεφάλου, Θώμη Βαρδαλή, να το μετουσιώνει σε τέρμα, 1-0. 

Με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν το προβάδισμα στο σκορ, και τις καιρικές συνθήκες να μην του επιτρέπουν να «ξεδιπλωθεί» στον αγωνιστικό χώρο, το πρώτο μέρος τελείωσε στο 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ Morris ανέβασε την απόδοσή του ακόμα περισσότερο, πιέζοντας ασφυκτικά τις παίκτριες του Βόλου, με σκοπό να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα. 

Στο 58ο λεπτό η Ακίντα με τρομερή ατομική ενέργεια και υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα με εξίσου υπέροχο γκολ η Κενυάτισσα επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της και τρίτο για τον Δικέφαλο, 3-0. 

Την σκυτάλη στο 75ο λεπτό πήρε και πάλι η αρχηγός του ΠΑΟΚ Morris, Θώμη Βαρδαλή, η οποία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-0 για τον Δικέφαλο, πετυχαίνοντας και εκείνη το δεύτερο προσωπικό της τέρμα. 

Στο 81ο λεπτό ο Δικέφαλος έκανε το 5-0 με την Χαλατσογιάννη να βρίσκει με τρομερό τακουνάκι την Γιαννακά, η οποία πάτησε περιοχή και πλάσαρε εύστοχα. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το 5-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, στις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, απέναντι στον Άρη, εκτός έδρας.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή (85' Θεοδωράκη), Γιαννακά, Μήτκου, Σιδηροπούλου (77' Μπασούρη), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (82' Γιοβάνη) , Βαρδαλή, Σάπσον, Ακίντα.