Η μεικτή ζώνη του Άρης-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα και των Εσέ Ακίντα, Βάσια Γιαννακά και Θωμαή Βαρδαλή μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του Άρη με 0-3, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
Λευτέρης Κανάτας:
 
«Γνωρίζουμε ότι το γρήγορο γκολ απελευθερώνει και αποβάλει την πίεση κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε την υπεροχή και τις κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μένοντας πιστοί στο πλάνο μας και στην τακτική μας, μπορέσαμε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τελείωμα το φάσεων με αποτέλεσμα να  κερδίσουμε 3-0. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη».
 
Εσέ Ακίντα:
 
«Είμαι ευγνώμων για τη νίκη, δεν ήταν εύκολη λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου αλλά χαίρομαι για το γεγονός ότι μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ για την υποστήριξη!».
 
Βάσια Γιαννακά:
 
«Καταρχάς συγχαρητήρια και στην ομάδα του Άρη, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και τόσο καλός με αποτέλεσμα να γλιστράει η μπάλα. Μπήκαμε από την αρχή του αγώνα δυνατά, ωστόσο καμία από τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργήσαμε δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένες, μπορέσαμε και κάναμε τρεις ωραίες φάσεις από τις οποίες σκοράραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις ωραίες εμφανίσεις, να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία μας ζητά ο προπονητής μας».
 
Θωμαή Βαρδαλή:

 
«Να πω αρχικά ότι είμαστε χαρούμενες καθώς βγήκαμε όλες σώες από αυτό το γήπεδο, θεωρώ τραγική την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και να κινδυνεύει η υγεία μας. Παρ' όλα αυτά δείξαμε τι αξίζουμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα δυσκολευτήκαμε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο το οποίο παίζουμε σε κάθε αναμέτρηση. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ξανά το τρίποντο και βγήκαμε σώες από αυτόν τον αγωνιστικό χώρο».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook

Instagram
Youtube
Twitter