ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 16η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΓΣ Περιστερίου. 

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να δείχνει το καλό του πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ έχει πετύχει μία πολύτιμη νίκη στον Άλιμο και μία σημαντική ισοπαλία κόντρα στην Γλυφάδα. 

Τα αποτελέσματα αυτά έχουν εδραιώσει πλέον τον Δικέφαλο στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα (16 βαθμοί), ενώ βλέποντας το βατό πρόγραμμα που έρχεται, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μπορούν να στοχεύσουν ακόμα ψηλότερα. 

Απέναντί του, ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 6-13 από την Γλυφάδα, και παρέμεινε στην προ τελευταία θέση με έξι βαθμούς. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, η Ευγενία Πουστινίκοβα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε επικεντρωμένες μόνο στη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά γι' αυτή την αναμέτρηση, και πιστεύω θα εμφανιστούμε έτοιμες. Θέλουμε να βγάλουμε στο νερό όσα έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα, και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα!». 


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023
16η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-ΓΣ Περιστερίου