ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 15η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα. 

Ο Δικέφαλος συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στην Volley League ανδρών, κερδίζοντας στην Σκύδρα τον τοπικό Αριστοτέλη με 0-3, αποτέλεσμα το οποίο τον έφερε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς. 

Για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα με τρεις σημαντικούς αγώνες σε μία εβδομάδα, καθώς οι δύο του πρωταθλήματος κόντρα σε Μίλωνα (18/02) και Φοίνικα Σύρου (25/02) είναι άκρως σημαντική για την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, και ο ένας του κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά (22/02) κρίνει μία πρόκριση στο Final-4 του θεσμού. 

Απέναντί του, ο ΑΟΝΣ Μίλων, ο οποίος μετά την σημαντική τρίποντη νίκη επί της Κηφισιάς, συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας στην Κρήτη του ΟΦΗ με 1-3, και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV. 

Για τον αγώνα κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία έχει ως στόχο την είσοδο της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο επίπεδο μας, το οποίο είναι υψηλό, διότι θέλουμε να διατηρήσουμε την θέση μας. Έχω πίστη στην ποιότητα μας, και σεβόμενος πάντα τον αντίπαλο, ελπίζω σ' ένα θετικό αποτέλεσμα». 


 

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023
15η αγωνιστική, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πέρσης»
18:30, ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ