Κυρίαρχη εμφάνιση και νίκη επί του Περιστερίου!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΓΣ Περιστερίου με 10-5.
 
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τζούρκα, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ., Γραικού, Φραγκιά και Καρυπίδου Η.
 
Οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν δυναμικά εκδηλώνοντας την πρώτη επίθεση της αναμέτρησης, η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με την Φραγκιά να κάνει το 1-0 και την Πουστινίκοβα να διπλασιάζει τα τέρματα βρίσκοντας δίχτυα για το 2-0. Η Τζούρκα «είπε όχι» σε σουτ των αντιπάλων, αμέσως μετά η Φραγκιά έκανε το 3-0 και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.
 
Με το ίδιο υψηλό τέμπο συνέχισε ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η Ηρώ Καρυπίδου έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, μετέπειτα οι φιλοξενούμενες βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά στον αγώνα. Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν άμεση, με την Φραγκιά να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου σε 5-1.
 
Στο δεύτερο του μισό της αναμέτρησης ανέβηκε ο ρυθμός και των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 5-2 και λίγο αργότερα κέρδισαν πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε η Τζούρκα. Η Νιαρχάκου σκόραρε για το 6-2 και η Τζελέπη έφτασε την διαφορά τερμάτων στα πέντε, κάνοντας το 7-2. Οι παίκτριες του Περιστεριού αντέδρασαν με δύο διαδοχικά γκολ αλλά η Φραγκιά με το τέταρτο προσωπικό της τέρμα έκανε το 8-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.

Το τέταρτο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με τον αγώνα να έχει την ίδια «εικόνα» και  τον ΠΑΟΚ επιβάλει το τέμπο του. Η Ηρώ Καρυπίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 9-4 και λίγο αργότερα η Φραγκιά ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 10-4. Στη συνέχεια η Τζούρκα απέκρουσε ακόμα ένα πέναλτι, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 10-5.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι τον ΝΟ Λάρισας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 


Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 3-3, 2-1
 

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 5, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.