Η μεικτή ζώνη του ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Αλέξανδρου Ράπτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟΝΣ Μίλωνα με 0-3, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο δείξαμε την δύναμη μας, ειδικά στο πρώτο σετ στο οποίο είχαμε επτά μπλοκ. Στο δεύτερο σετ δεν είμαι ικανοποιημένος από τα λάθη στο σερβίς, είχαμε εννέα χαμένα σερβίς. Το τρίτο σετ είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε διαφορά από νωρίς την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους, σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα. Παίξαμε σοβαρά, διατηρήσαμε την βαθμολογική μας θέση, και προετοιμαζόμαστε σκληρά για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στα πλέι-οφ». 

Αλέξανδρος Ράπτης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Μίλωνας στην έδρα του έχει δείξει ότι με τον κόσμο του μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες. Ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά ξεχώρισε το μπλοκ και η άμυνα μας, συστατικά τα οποία μας έδωσαν τη νίκη, η οποία φαίνεται εύκολη αλλά δεν είναι. Έχουμε μπροστά μας ένα σκληρό παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά και μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, αρά δεν μας μένει καιρός για να χαρούμε». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter