Ώρα Κυπέλλου! ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, τον ΑΟΠ Κηφισιάς. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Μίλωνα για το πρωτάθλημα, η οποία ήταν η τέταρτη διαδοχική. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι στρέφει το βλέμμα του στις υποχρεώσεις του κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού, στο οποίο θα υπερασπιστεί την περσινή κατάκτηση. 

Απέναντί του, ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος προέρχεται από την ήττα με 3-2 από τον Άθλο Ορεστιάδας, αποτέλεσμα το οποίο τον απομάκρυνε από την διεκδίκηση της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα. Στο κύπελλο η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη απέκλεισε τον ΟΦΗ με 3-0, για να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Η Κηφισιά παίζει πολύ καλά, ειδικά στην έδρα της που είναι ιδιαίτερη. Πριν λίγο καιρό καταφέραμε και τους νικήσαμε και πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή και στον αγώνα κυπέλλου. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να προκριθούν στο final-4. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας από το προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023
Προημιτελικός, Κύπελλο
Ζηρίνειο Κλειστό Γυμναστήριο
18:30, ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ