ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΟΑ. 

Δύο «στροφές» πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος ψάχνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, η οποία θα του δώσει το πλεονέκτημα της έδρας στην πρώτη φάση των πλέι-οφ. 

Με 31 βαθμούς ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με Ελευθερία Μοσχάτου και Εσπερίδες Καλλιθέας, ομάδες οι οποίες έχουν πιο βατές αναμετρήσεις από αυτές του Δικεφάλου. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά αποκτά χαρακτήρα «τελικού». 

Απέναντί του, ο ΟΑ Χανίων, ο οποίος προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πρωτέα Βούλας, αποτελέσματα τα οποία τον έφεραν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΑ Χανίων, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τα Χανιά βρίσκονται δύο βαθμούς πριν από εμάς, παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να ανακάμψουμε μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΣΦΠ, η οποία ήταν η δεύτερη όλης της σεζόν, με την πρώτη να είναι κόντρα στα Χανιά. Πάμε στην Κρήτη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, η οποία έχει βελτιωθεί πολύ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ό,τι συναντήσουμε εκεί πέρα». 


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023
21η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Χανίων
14:00, ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ