ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 16η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον Φοίνικα Σύρου. 

Ο Δικέφαλος προκρίθηκε στο 9ο Final-4 Κυπέλλου της ιστορίας του, περνώντας από το Ζηρίνειο με 0-3 επί της Κηφισιάς, αποτέλεσμα το οποίο επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους πέντε αγώνες. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, μετά το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα με 0-3 παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 36 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον ΟΣΦΠ με 1-3, ωστόσο στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη επί του ΟΦΗ με 3-0, κυνηγώντας σταθερά μία θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς παλεύουμε για να μείνουμε στην δεύτερη θέση, και η Σύρος για την είσοδο της στην τετράδα. Θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες και οργανωμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Επομένως, θα είναι μία μεγάλη μάχη για κάθε πόντο και το παιχνίδι θα είναι άκρως ενδιαφέρον. Είμαστε δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα!». 


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023
16η αγωνιστική, Volley League
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου (ΕΡΤ3 HD)