Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Μενέλαου Κοκκινάκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ζητώ συγγνώμη από την προηγούμενη ομάδα μου, η οποία μάλλον μετά από αυτό το αποτέλεσμα είναι εκτός των πλέι-οφ, ωστόσο χρειαζόμασταν και εμείς τους βαθμούς της νίκης για να διασφαλίσουμε την δεύτερη θέση. Γι' αυτό εμφανιστήκαμε αγχωμένοι σήμερα, ίσως λόγω της σημαντικότητας του παιχνιδιού. Σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού παίξαμε καλά, σε άλλες όχι και τόσο, ίσως λόγω της πίεσης του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, η οποία μας φέρνει πάρα πολύ κοντά στην δεύτερη θέση. Περιμένουμε πλέον τα πλέι-οφ, μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος». 

Μενέλαος Κοκκινάκης:

«Οι δύο ομάδες σήμερα είχαν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ψάχνουν τους πόντους. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση και ο Φοίνικας να μπει στην τετράδα. Καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Σταθήκαμε δυνατοί στα σημεία που μας πίεσε ο Φοίνικας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη». 

 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook

Instagram
Youtube
Twitter