Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 17η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ορεστιάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 19:00, τον τοπικό Άθλο. 

Ο Δικέφαλος, μετά την σημαντική νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1, είναι «αγκαλιά» με την δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται έχοντας 39 βαθμούς, δύο «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. 

Μία απαιτητική περίοδος έρχεται για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι, καθώς οι δύο εγχώριοι τίτλοι θα κριθούν στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και στο Final-4 του Κυπέλλου. 

Απέναντί του, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τον κράτησε στην όγδοη θέση με 14 βαθμούς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες απέναντι μας παίζουν με ισχυρό κίνητρο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς θέλουμε να διατηρήσουμε την δεύτερη θέση και μαθηματικά. Πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα, προκειμένου να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 


Κυριακή 5 Μαρτίου 2023
17η αγωνιστική, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας
19:00, Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ