Η μεικτή ζώνη του Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Θοδωρή Βουλκίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άθλου Ορεστιάδας με 0-3, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Πριν το παιχνίδι είχα πει πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Ο Άθλος είναι μία καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδο τους, αφού δημιουργήσαν προβλήματα σε ΟΣΦΠ, Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου, και γι' αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, κάτι το οποίο κάναμε. Δεν ήταν τόσο εύκολη η επικράτηση. Πιέσαμε πολύ από την γραμμή του σερβίς, ενδεικτικό το ότι σ' ένα σετ είχαμε πέντε. Το δεύτερο σετ το κατακτήσαμε εύκολα, και στο τρίτο πηγαίναμε πάλι πόντο-πόντο, και το κατακτήσαμε. Παίζουμε ελεύθερα, θέλουμε όλους τους βαθμούς. Είμαστε και μαθηματικά στην δεύτερη θέση και προετοιμαζόμαστε για τα πλέι-οφ». 

Θοδωρής Βουλκίδης:

«Είμαστε και μαθηματικά στην δεύτερη θέση. Σήμερα κερδίσαμε μία ομάδα η οποία είχε ελλείψεις, από την πλευρά μας ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και κερδίσαμε. Έχουμε μπροστά μας τον ΟΣΦΠ για να τελειώσει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και να πάμε στα πλέι-οφ». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter