Εύκολο απόγευμα στην Γλυφάδα με νίκη 4-12 επί της ΑΕΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 4-12, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. 

Σ' ένα κλειστό πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν νευρικές επιθετικά, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με γκολ της Μ. Καρυπίδου, 0-1. Η «Ένωση» απάντησε σε 1-1, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει και πάλι το προβάδισμα, χάρη σε τέρμα της Η. Καρυπίδου, γράφοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο 1-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος πέτυχε γκολ πρώτος με την Πουστινίκοβα, 1-3, με τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν με 2-0 σερί, 3-3. Η Πουστινίκοβα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 3-4, η Νιαρχάκου το επέκτεινε, 3-5, με την Πουστινίκοβα και πάλι να δίνει την μεγαλύτερη τιμή της διαφοράς, μέχρι εκείνη την ώρα, 3-6. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά με τρία γκολ. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν την καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά, 3-7, χάρη σε γκολ της Η. Καρυπίδου. Οι γηπεδούχες μείωσαν, 4-7, ωστόσο με τέρματα των Γραικού και Η. Καρυπίδου, η διαφορά αυξήθηκε και πάλι, 4-9, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Παναγιώτης Βέργος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, δίνοντας τους πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Με Νιαρχάκου και Πουστινίκοβα η διαφορά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, 4-11, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε η νεαρή Μπίκου, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 4-12. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, εντός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, για την 20η αγωνιστική της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-3, 0-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου 1, Πουστινίκοβα 4, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 2, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 2, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 2.