Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Αβραμίνας Σεβδίλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΟΦΝΙ με 21-18 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Δημήτρης Πελεκίδης:
 
«Ήταν μία νίκη χαρακτήρα. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, με τις μπλε κάρτες και τα συναφή. Χάσαμε ένα γρανάζι της ομάδας, αλλά όταν είσαι ο ΠΑΟΚ ένα γρανάζι από μόνο του δεν μπορεί να επηρεάσει ολόκληρη την ομάδα, και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Γι' αυτό και θέλω να συγχαρώ τις παίκτριές μου. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στον αμυντικό προσανατολισμό, το μαρτυρά και το σκορ, στο κομμάτι της επίθεσης είχαμε κάποια χαμένα σουτ, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού ήμασταν λίγο... δυσκίνητοι. Παρόλα αυτά η ομάδα με την ροή του αγώνα βρήκε τον ρυθμό της, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και πήραμε μία νίκη η οποία ναι μεν μπορεί να μην είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά όταν παίζεις απέναντι στη Νέα Ιωνία θέλεις να κερδίσεις».  

Αβραμίνα Σεβδίλη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Παίξαμε όμως πολύ καλή άμυνα, κάναμε πολλά φάουλ, κόψαμε τη ροή του παιχνιδιού. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και προετοιμαστήκαμε σκληρά γι' αυτό, διότι μας στοίχισε πολύ ο χαμένος τελικός κυπέλλου. Θα προετοιμαστούμε τώρα για τους αγώνες κόντρα στην Πυλαία, προκειμένου να προκριθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος».  
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter