Πέρασε από τα Τρίκαλα και πάει αήττητος στα πλέι-οφ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Morris στην Women's Football League, επικρατώντας των Τρικάλων Θεόνη 2011 με 0-3, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
 
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αρχηγού της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Μάκη Μαυρομιχάλη και ο ΠΑΟΚ morris αγωνίστηκε με την μαύρη εμφάνιση ως ένδειξη πένθους.
 
Η αρχηγός των «Ισόβιων πρωταθλητριών», Θωμαή Βαρδαλή, με την συμμετοχή της στην σημερινή αναμέτρηση συμπλήρωσε 200 αγώνες με την ασπρόμαυρη φανέλα.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή, Ακίντα και Σάπσον.
 
Οι δύο ομάδες μπήκα πολύ δυναμικά στον αγώνα από τα πρώτα λεπτά, παίζοντας δυναμικό ποδόσφαιρο. Ο Δικέφαλος απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με μία ωραία συνεργασία των Γκούνη, Βαρδαλή και Ακίντα, με την τελευταία να πατάει περιοχή και να σουτάρει όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
 
Έξι λεπτά μετά, η Ακίντα τακουνάκι μοίρασε την μπάλα στην Γιαννακά, αυτή με την σειρά της γέμισε με σέντρα την περιοχή των Τρικάλων όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να την προλάβουν οι Σάπσον και Καλέση οι οποίες είχαν πατήσει περιοχή.
 
Στο 17ο λεπτό η Σάρον κράτησε ωραία την μπάλα και στην συνέχεια την έδωσε στην Γιαννακά, την προώθησε στην Ακίντα όμως η αντίπαλη άμυνα εξουδετέρωσε την επίθεση. Στο επόμενο λεπτό, η Μήτκου με σέντρα βρήκε την Γιαννακά μέσα στην περιοχή, αυτή κατέβασε την μπάλα όμως και πάλι οι παίκτριες των Τρικάλων ανέκτησαν την κατοχή.
 
Στο 21ο λεπτό η Η Χαλατσογιάννη κρατώντας ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ και έκανε 0-1 για τον ΠΑΟΚ Morris!
 
Δέκα λεπτά μετά η Γιαννακά απείλησε με συρτό παράλληλο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε για μερικά εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Ενώ στο επόμενο λεπτό οι Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή και Ακίντα συνεργάστηκαν βγάζοντας έναν ωραίο αυτοματισμό αλλά η μπάλα κατέληξε πλάγιο.  
 
Στο 40ο λεπτό, η Ακίντα προώθησε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στην Σάπσον αλλά αυτή άνοιξε το κοντρόλ και έχασε την κατοχή. Στο επόμενο λεπτό οι «ασπρόμαυρες» είχαν ακόμα μία ωραία συνεργασία, αυτή την φορά με τις Ακίντα, Γιαννακά και Βαρδαλή, η αρχηγός του ΠΑΟΚ γέμισε με μία σέντρα την περιοχή όμως η Σάπσον δεν πρόλαβε την μπάλα.
 
Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους της αναμέτρησης, η Μήτκου με μία σέντρα από τα αριστερά βρήκε την Βαρδαλή μέσα στην περιοχή, αυτή με την σειρά της σούταρε όμως η τερματοφύλακας των Τρικάλων εξουδετέρωσε την επίθεση. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπάρχον 0-1.
 
Μετά την επανέναρξη ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό αλλά και την ίδια δυναμική.
 
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία έγινε στο 54ο λεπτό, η Γιαννακά με ωραία ατομική ενέργεια κατέβηκε από την δεξιά πλευρά, έκλεισε στην περιοχή και σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά μετά, η Βαρδαλή μετά από εκτέλεση φάουλ από την λίγο κάτω από το κέντρο, έστειλε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά η αντίπαλη άμυνα τελείωσε την φάση. Στο ίδιο λεπτό ο Δικέφαλος έκανε την πρώτη του αλλαγή με την Γιοβάνη να παίρνει την θέση της Γκορνέλα.
 
Στο 62ο λεπτό η Σάπσον κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε η Μήτκου, προσπάθησε να απειλήσει αλλά έσκασε η μπάλα και κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα. Δώδεκα λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη μοίρασε στην Ακίντα, αυτή κατέβασε και απείλησε με σέντρα σουτ το οποίο έβγαλε η τερματοφύλακας.
 
Στο 79ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έκανε διπλή αλλαγή, με την Ζώτου να περνά στην θέση της Ακίντα και την Μπασούρη να μπαίνει στην θέση της Γκούνη, η οποία αποχώρισε με ένα τράβηγμα.
 
Στο 81ο λεπτό η  Χαλατσογιάννη με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της και έκανε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ Morris! Στο επόμενο λεπτό η Μπασούρη προσπάθησε να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
 
Στο 88ο λεπτό η Μήτκου βρήκε με σέντρα την Γιαννακά μέσα από την περιοχή και αυτή έκανε το 0-3 για τον ΠΑΟΚ Morris! Δύο λεπτά η Μπασούρη απείλησε με κεφάλια μέσα από την περιοχή, αλλά η τερματοφύλακας έβγαλε σε κόρνερ.
 
Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 92ο λεπτό, η Γιαννακά προσπάθησε να βάλει και δεύτερο τέρμα, όμως η τερματοφύλακας των Τρικάλων έπιασε την μπάλα και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 0-3.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά, η 1η αγωνιστική των πλέι-οφ της Women's Football League, για την οποία θα γίνει κλήρωση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη (79’ Μπασούρη), Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα (56’ Γιοβάνη), Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή, Ακίντα (79’ Ζώτου), Σάπσον.