Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Μάρκο Φενόλιο και των Μαρία Κλέπκου και Αθανασίας Λιάγκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. 

Μάρκο Φενόλιο:

«Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τελειώσαμε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και είμαστε πρώτοι χωρίς να πέσουμε ποτέ από την κορυφή. Είμαι πραγματικά περήφανος γιατί δεν σταματήσαμε να παλεύουμε παρά την απουσία τριών βασικών αθλητριών μας και βγάλαμε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα στα πλέι οφ, ειδικά σε ημιτελικό και τελικό, αλλά πρώτα πρέπει να σκεφτούμε τη σειρά των προημιτελικών με τον Άρη».

Μαρία Κλέπκου:

«Για εμάς ήταν ένας τελικός, παίξαμε με πάθος και νομίζω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Όλες οι παίκτριες είναι έτοιμες να ανταπεξέλθουν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί, και τώρα σκληρή δουλειά και βλέπουμε τη συνέχεια. Αν ο κόσμος είναι δίπλα μας, όπως σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». 

Αθανασία Λιάγκη:

«Θέλω να παίξω για την ομάδα μου, θέλω να δώσω ό,τι μπορώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη σημερινή νίκη, αγαπώ τις συμπαίκτριες μου και θέλω να παίζουμε έτσι ελευθέρα. Η σημερινή καθαρή νίκη μας έδωσε μία... αναπνοή, γιατί ξέραμε ποιες είμαστε, τι ομάδα έχουμε και το αποδείξαμε. Σήμερα χαιρόμαστε, αλλά από αύριο σκληρή δουλειά για τα πλέι-οφ». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter