Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΝΟ Ρεθύμνου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βέργου και της Μελίνας Καρυπίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΝΟ Ρεθύμνου με 13-7, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Παναγιώτης Βέργος:
 
«Το σημερινό παιχνίδι δεν το κατατάσσω στα καλά, δεν ήταν και η καλύτερη μας μέρα, αλλά κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μας δίνει ακόμα τρεις βαθμούς. Κλείνουμε την σεζόν έχοντας 34 βαθμούς, φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Πληρώνουμε το κακό πρώτο μισό της χρονιάς στον οποίο πήραμε μόνο 12 βαθμούς, ο έκτος στην βαθμολογία είναι δύο βαθμούς πάνω από εμάς και ο πέμπτος τρεις. Φυσικά έχουμε να κρατήσουμε πράγματα από αυτή την σεζόν, σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, αυτό οφείλεται στην προσπάθεια την οποία κάναμε όλοι μαζί, τόσο οι αθλήτριες όσο και εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου η Χρύσα Χατζέλη και ο Λουκάς Αλεξανδρόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως με τους 22 βαθμούς τους οποίους μαζέψαμε στον δεύτερο γύρο, είχαμε την πέμπτη καλύτερη συγκομιδή στην Α1. Επίσης, στο δεύτερο μισό της σεζόν είχαμε την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη. Ένα ακόμη πράγμα το οποίο κρατώ από αυτή την αγωνιστική χρονιά είναι η μεγάλη προσήλωση την οποία έδειξαν οι αθλήτριες μου και η πολύ μεγάλη προσπάθεια τους σε δύσκολες συνθήκες προπόνησης.
 
Θα ήθελα να αναφερθώ στις κλείσεις των εθνικών ομάδων, θα έπρεπε να είναι έστω στην αρχική κλήση δύο αθλήτριες μας, η Αλεξία Τζούρκα και η Ηρώ Καρυπίδου, πρέπει να γυρίσουν το βλέμμα τους και προς τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά φέτος νομίζω ότι έδωσε διαπιστευτήρια πως μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στην Α1».
 
Μελίνα Καρυπίδου:
 
«Αρχικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου και στον προπονητή μας και να τους πω ένα ευχαριστώ. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό που καταφέραμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, η νίκη αυτή ήταν μία ομαδική δουλειά, τα τέρματα τα οποία σκόραρα δεν σημαίνουν κάτι για εμένα. Ωστόσο είμαστε και λίγο στεναχωρημένες για το γεγονός πως τελειώνει εδώ το πρωτάθλημα για εμάς, θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά θεωρώ πως η φετινή πορεία μας δίνει πολλές υποσχέσεις για την επόμενη σεζόν».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter