Με έξι αθλήτριες του ΠΑΟΚ mαteco στην Γερμανία η Εθνική Χάντμπολ γυναικών!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ξεκινάει σήμερα (09/04, 18:15), η Εθνική Χάντμπολ γυναικών. 

Με έξι αθλήτριες στην 16άδα του, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ένα δύσκολο έργο απέναντι στην Εθνική Γερμανίας, ωστόσο θα τα δώσει όλα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Ζενέλι, Μεντεσίδου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, βρίσκονται στην Γερμανία, και θα αγωνιστούν με το εθνόσημο στο στήθος. 

Η διεθνής πλέι μέικερ Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας όπως και τον αντίπαλο που είναι πολύ ισχυρός. Έχουμε νέο προπονητή και δουλεύουμε καινούργια πράγματα. Όλα τα κορίτσια έχουμε πολύ όρεξη και δίνουμε το 100% στις προπονήσεις. Πιστεύω είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Μόνο θετικά μπορεί να έχει η Εθνική αντιμετωπίζοντας μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Γερμανία».

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Ελλάδα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Χαλκίδα για προετοιμασία, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:45 (ΕΡΤSPORTS) θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter