Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Αλέξανδρου Ράπτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΣΦΠ με 3-2, στο πλαίσιο του Game 2 των τελικών της Volley League ανδρών.

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Μείναμε ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, όταν χάνεις διαφορά επτά πόντων στο σετ είναι δύσκολα. Ο Ιντάλγκο σέρβιρε υπέροχα, πώς να τον σταματήσεις; Mείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του, είναι μία dream team που παίζει καταπληκτικά. Διασφαλίσαμε σήμερα ότι θα παίξουμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι σε τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος βοήθησε πολύ σήμερα, τον ευχαριστούμε και τους δώσαμε χαρά».

Αλέξανδρος Ράπτης:

«Είναι χαρά μας να έρχεται ο κόσμος να μας στηρίζει, παιδάκια που αγαπάνε το βόλεϊ και εμάς κατ' επέκταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια που γίνεται, φαίνεται και μέσα στο γήπεδο αυτό, την χαρά που βγάζουμε. Χαίρομαι επίσης λίγο παραπάνω που είδαμε χαρούμενα πρόσωπα στις κερκίδες, και αν κάναμε τον κόσμο σήμερα έστω και 1% περισσότερο χαρούμενο, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι, τότε είμαστε διπλά χαρούμενοι». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter