Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΟΦΝΙ με 23-21, στο πλαίσιο του Game 2 της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Κάναμε μία πολύ μεστή εμφάνιση σήμερα, δίκαια κερδίσαμε, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε την υπεροχή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ξέραμε ότι στη ροή του αγώνα οι δύο ομάδες είμαστε ισοδύναμες, ότι θα έχουμε και κακά διαστήματα. Το πιο σημαντικό είναι το... μεντάλιτι που έχει χτίσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, αφού δεν γίνεται να παίζεις για 60 λεπτά στα... κόκκινα. Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια όλα τα κορίτσια, αφού όποια παίκτρια μπει στο γήπεδο δίνει το 100%, και η ομάδα παρουσιάζει ακριβώς την ίδια εικόνα. Σήμερα απλά κάναμε το δεύτερο βήμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα μπούμε στα αποδυτήρια να χαρούμε, αλλά από σήμερα το βράδυ διαγράφονται όλα και επικεντρωνόμαστε στον τρίτο τελικό». 

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Η ομάδα μας έχει φτιαχτεί για να κάνει τέτοια παιχνίδια. Δείχνει την υπεροχή της σε κάθε παιχνίδι. Ήταν ένας δεύτερος κατά σειρά τελικός, στον οποίο έδειξε προσήλωση από το πρώτο λεπτό. Δουλεύουμε έναν χρόνο γι' αυτά τα παιχνίδια, βγάζουμε μέταλλο και γι' αυτό πήραμε αυτή τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε το 2-0, θέλει ακόμα μία νίκη. Χαιρόμαστε σήμερα, αλλά από αύριο ξεχνάμε τα πάντα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, και το αντιμετωπίζουμε την ίδια σοβαρότητα και θέληση». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter