ΠΑΟΚ και στο Ποδόσφαιρο Σάλας!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 28/04/2023


Ο ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την ίδρυση του 25ου τμήματος του Σωματείου, καθώς εντάσσει στην «ασπρόμαυρη» Οικογένεια και το Ποδόσφαιρο Σάλας.

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας, ο ΠΑΟΚ, με τα περισσότερα τμήματα στις κορυφαίες κατηγορίες των εκάστοτε αθλημάτων, ξεκινάει την δράση του και στο Ποδόσφαιρο Σάλας, έχοντας ως μόνιμο στόχο να πρωταγωνιστεί.

Με την αγαστή συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μπαίνει και στον χώρο του Ποδοσφαίρου Σάλας, ενός αθλήματος το οποίο αυξάνει ραγδαία την δημοτικότητα του τα τελευταία χρόνια.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα του FutsalLeague της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, επισημοποιήθηκε και με την συνάντηση του εφόρου του τμήματος, Απόστολου Καΐση, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Νίκο Αυλωνίτη, και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Χρήστο Παπαδημητρίου.

Για την ίδρυση του Ποδοσφαίρου Σάλας, ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καλωσορίζουμε στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ το 25ο τμήμα μας, το Ποδόσφαιρο Σάλας. Πιστοί στο βασικό μας δόγμα, χτίζουμε μία νέα προσπάθεια από τα θεμέλια, μην πηγαίνοντας σε... έτοιμες λύσεις, προκειμένου βήμα-βήμα να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, ο οποίος είναι ο πρωταθλητισμός. Όπως και στα υπόλοιπα ομαδικά και ατομικά αθλήματα του Συλλόγου, έτσι και στο Ποδόσφαιρο Σάλας, ο ΠΑΟΚ θέλουμε να πρωταγωνιστεί. Έχοντας δίπλα μας και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να είναι το Ποδόσφαιρο Σάλας του Συλλόγου μας, εκεί όπου του αξίζει, δηλαδή στην κορυφή». 

Ο έφορος του τμήματος, Απόστολος Καΐσης, δήλωσε με την σειρά του στο acpaok.gr:

«Με μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη, ξεκινάμε το χτίσιμο μίας ομάδας, η οποία έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο Ποδόσφαιρο Σάλας. Με την στήριξη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουμε ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ρόστερ, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε την συμφωνία με τον κεντρικό μας χορηγό, η οποία θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη, καθώς χωρίς την βοήθεια του δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε.  Παράλληλα, έχοντας δίπλα μας και τον Κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Με πολύ δουλειά και όρεξη, ξεκινάμε ένα τμήμα από το μηδέν, θέλοντας να το δούμε πρωταγωνιστή, αλλά και αρωγό στην ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας». 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Μεγάλη μας τιμή που ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο Ποδόσφαιρο Σάλας. Θεωρούμε ότι ένας σημαντικός στόχος ο οποίος ήταν η ένταξη μίας ομάδας από την Θεσσαλονίκη, επετεύχθη, και μάλιστα με μία πολύ μεγάλη ομάδα, όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος, αλλά γενικά της Επικράτειας. Θεωρώ ότι θα μας αναβαθμίσει πάρα πολύ το brand name του ΠΑΟΚ ως άθλημα, και ελπίζω ότι αυτό θα μας φέρει κατ' επέκταση οικονομική ευρωστία, για να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα, με στόχο να γίνει Πανελλήνιο και όχι μόνο Αθηνοκεντρικό». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ