Ενίσχυση στην περιφέρεια με Έσμα Μουράτοβιτς για τον ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 14/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έσμα Μουράτοβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στο Μαυροβούνιο στις 24/01/1996, η Έσμα Μουράτοβιτς αγωνίζεται στην περιφέρεια, είναι δεξιόχειρας και έχει ύψος 177cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της από την WHC Danilovgrad, με την οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις, τόσο από επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμμετέχοντας στο EHF European Women's Cup. 

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν η πορτογαλική, Madeira, με την οποία αγωνίστηκε στο EHF Cup, ενώ συνέχισε να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, όσον αφορά το κομμάτι του πρωταθλητισμού.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στην Kastamonu Belediyesi GSK, από την Τουρκία, με την οποία αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το EHF Champions League. Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία της στην Τουρκία, παίζοντας τότε για λογαριασμό της Ardesen GSK. 

Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Maccabi Arazim Ramat, από το Ισραήλ, δίνοντας κανονικά το παρών στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του EHF Cup. 

Την τριετία 2019-2022 αγωνίστηκε στο Κόσοβο για λογαριασμό της KHF Istogu, ενώ η περασμένη αγωνιστική περίοδο την βρήκε στην Ιταλία, με την φανέλα της SSV Brixen Sudtirol. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Μαυροβουνίου, αφού πρόκειται για μία αθλήτρια με πλούσιες παραστάσεις, τόσο σε εθνικό, όσο και συλλογικό επίπεδο. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έσμα Μουράτοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ, για τον οποίον έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες, ενώ την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί και στο EHF European League». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έσμα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ