Ενίσχυση στο πίβοτ με Μιλένα Μιλόγιεβιτς για τον ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 16/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μιλένα Μιλόγιεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στη Σερβία στις 20/06/1993, η Μιλένα Μιλόγιεβιτς αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 180cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα της Σερβίας, αποκτώντας τις πρώτες της παραστάσεις, τόσο από επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγωνιζόμενη στο EHF Challenge Cup. 

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Naisa Nis της Σερβίας, παίζοντας τόσο στο EHF Women's Cup, όσο και στο EHF Challenge Cup, ενώ παρέμεινε επίσης σε ομάδα η οποία έκανε πρωταθλητισμό στην χώρα της. 

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές σεζόν την βρήκαν στην Γαλλία, παίζοντας για τις Aunis HB La Rochelle και SAM Handball Moncoutant. Στη Γαλλία απέκτησε ακόμα περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο χάντμπολ, και πλέον έρχεται στον ΠΑΟΚ mαteco προκειμένου να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μιλένα Μιλόγιεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που ήρθα σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω, ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μιλένα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ