Δυναμική ενίσχυση στην περιφέρεια με Μαρίν Ντέλιτς για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 17/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μαρίν Ντέλιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένος στις 03/06/1996, ο Μαρίν Ντέλιτς αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 183cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την OVK Posk της Κροατίας, με την οποία απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, καθώς το πρωτάθλημα της Κροατίας είναι εκ των κορυφαίων. 

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, του έδωσαν την μεταγραφή στην Jardan Split, με την οποία από το 2018-19 μέχρι και την περσινή σεζόν, διεκδίκησε το πρωτάθλημα της Κροατίας, ενώ αγωνίστηκε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση το LEN Champions League, πετυχαίνοντας σε 81 εμφανίσεις, 90 γκολ. 

Είναι διεθνής με τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Κροατίας, έχοντας αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17, και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έγινε μέλος του τμήματος πόλο του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν, δίχως τραυματισμούς, και με τον κόσμο στο πλευρό μας!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρίν!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ