Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ η Σταματία Κυπαρίσση!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 18/06/2023


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Σταματία Κυπαρίσση, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στις 20/06/2002, η Σταματία Κυπαρίσση αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 184cm. 

Μέλος των νεανίδων του ΠΑΟΚ από τη σεζόν 2018-19, η Σταματία Κυπαρίσση κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη σεζόν 2019-20, ενώ παράλληλα από τη σεζόν 2018-19 αγωνιζόταν παράλληλα και στην γυναικεία ομάδα. 

Τη σεζόν 2020-21 ήταν μέλος της Κυπελλούχου ομάδας του ΠΑΟΚ, η οποία έγραψε ιστορία κατακτώντας τον πρώτο της τίτλο. Την επόμενη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο στο CEV Women's Cup, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Την περσινή σεζόν δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη της στο εξωτερικό, πηγαίνοντας στην KNRC από την Ουγγαρία. 

Πλέον, επιστρέφει και πάλι στον Δικέφαλο, έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς, όπως και κάθε χρόνο, στόχους της. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Σταματία Κυπαρίσση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πέρασα μία αρκετά δύσκολη χρονιά πέρσι, μετά τον τραυματισμό μου, αλλά δόξα τω Θεώ επανέρχομαι πιο δυνατή και με περισσότερο όρεξη. Είναι τιμή και χαρά για εμένα η εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνει ο κ. Κωνσταντίνος Αμοιρίδης στο πρόσωπο μου, και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο τη νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μία δημιουργική χρονιά με υγεία, και εγώ με τη σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους της τους στόχους». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Σταματία!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ