Επιστροφή στον ΠΑΟΚ για την Καλλιόπη Μιχαηλίδου!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 18/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Καλλιόπη Μιχαηλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στις 14/12/2002, η Καλλιόπη Μιχαηλίδου αγωνίζεται ως γκαρντ, και έχει ύψος 183cm. 

Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2011 από τον Απόλλων Πατρών, αγωνιζόμενη στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αποκτώντας τις πρώτες στιγμές από τον χώρο του αθλήματος.

Η σεζόν 2017-18 την βρήκε στον Έσπερο, για να έρθει την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, παίζοντας για τις ηλικιακές κατηγορίες του Δικεφάλου. 

Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ στην Α1, παίρνοντας τις πρώτες της παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα τριετία (2020-23) στην Θεσσαλονίκη, παίζοντας με τις φανέλες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Άρη. 

Είναι διεθνής με την U20 της Εθνικής Ελλάδος, με την οποία αγωνίστηκε στο FIBA U20 Women's European Challenger. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καλλιόπη Μιχαηλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι τιμή που του χρόνου θα αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ, και είμαι διατεθειμένη να δώσω το 100% μου, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή, και σε συνεργασία με τις συμπαίκτριες μου, να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι μία καλή σεζόν, με υγεία, πολλή δουλειά, και πολλές επιτυχίες!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Καλλιόπη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ