Εύα Κουμαντσιώτου: Στον ΠΑΟΚ η Ελληνίδα ταλαντούχα σέντερ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 20/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Εύα Κουμαντσιώτου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη το 2004, η Εύα Κουμαντσιώτου αγωνίζεται ως σέντερ και έχει ύψος 193cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Ιερισσό Χαλκιδικής, και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στον ΠΑΟΚ, για να στελεχώσει τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου. 

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τόσο στις κορασίδες, όσο και στις νεανίδες, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, το οποίο έδωσε πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στον Άρη, με τον οποίο αγωνίστηκε στις γυναίκες, πραγματοποιώντας σπουδαίες ατομικές εμφανίσεις. 

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ελλάδος. Μάλιστα, ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής γυναικών για το Ευρωμπάσκετ, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την 14άδα, σε τόσο νεαρή ηλικία. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Εύα Κουμαντσιώτου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά και να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Εύα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ