Η κορυφαία Καταρίνα Τομάσεβιτς στον ΠΑΟΚ mαteco και τη νέα χρονιά!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 22/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Καταρίνα Τομάσεβιτς, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024. 

Η πολύπειρη τερματοφύλακας από την Σερβία, γεννημένη το 1984 και με ύψος 179cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την σημαντική συμβολή της στην περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος τη σεζόν 2022-23. 

Η Καταρίνα Τομάσεβιτς ήταν η MVP των περσινών τελικών της Α1, επιβεβαιώνοντας όλες τις προσδοκίες γύρω από το όνομα της, και πλέον ετοιμάζεται για μία νέα σεζόν γεμάτη συγκινήσεις. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καταρίνα Τομάσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Θα είμαι εκεί δίπλα στην ομάδα, όποτε με χρειαστεί, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος βρήκε την πιο σωστή λύση. Από πλευράς μου, νιώθω ήδη χαρούμενη που θα φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ και του χρόνου!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ