Μαρία Χατζηπαρασίδου: Η Queen of North μένει στο... Σπίτι της!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 23/06/2023


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Διεθνής Ελληνίδα πλέιμεϊκερ συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περήφανη κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Σε ατομικό επίπεδο, η Μαρία Χατζηπαρασίδου είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, ενώ μετά το τέλος της περασμένης σεζόν έγινε και η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ mαteco, φτάνοντας τα πέντε πρωταθλήματα και τα τέσσερα κύπελλα. 

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Χατζηπαρασίδου στην δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τα επτά καλά της μοίρας μου... Έβδομη χρονιά στην ομάδα την οποία αγαπώ, σε μία ομάδα η οποία συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Παραμένω λοιπόν στην ομάδα στην οποία γεύτηκα τίτλους και κύπελλα. Υπόσχομαι και τη νέα χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι νέες προκλήσεις της ομάδας μου. Ευχαριστώ τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, για ακόμα μία φορά, για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία όμορφη αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία σε όλες τις ομάδες!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ