Πρωτότυπες δράσεις, πολλά χαμόγελα και εύθυμο κλίμα στις Ακαδημίες Στίβου του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Εβδομάδα διαφορετικών δραστηριοτήτων διένυσαν οι αθλητές της Ακαδημίας Στίβου του ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. 

Στο πλαίσιο της λήξης της αγωνιστικής χρονιάς, οι προπονητές και οι προπονήτριες του τμήματος, έκρυβαν εκπλήξεις στους μικρούς μας αθλητές.

Πραγματοποιήθηκαν διάφορα παιδαγωγικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία τα παιδιά ανέπτυξαν αντίληψη, ταχύτητα, δεξιότητες στόχου και φυσικά αθλητική αλληλεγγύη, καθώς η δράση ήταν κοινή με τους νεαρούς αθλητές του Άρη. 

Οι νεαροί αθλητές πέρασαν μέσα από έναν συναρπαστικό στίβο μάχης, στη συνέχεια έπαιξαν τους αριθμούς, ένα παιχνίδι αντανακλαστικών-ταχύτητας. Έπειτα, μέτρησαν τις δυνάμεις τους, παίζοντας το παιχνίδι της διελκυστίνδας.

Νικητές;

Φυσικά όλοι, και πάνω απ' όλα τα παιδιά που το διασκεδάσανε!

Η Τρίτη μέρα ήταν ημέρα δροσιάς και ανεμελιάς, καθώς το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε νεροπίστολα για όλα τα παιδιά, πολλές νερόφουσκες και κουβάδες γεμάτους με νερό. Οι νεαροί αθλητές αφού έπαιξαν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σκυταλοδρομίας, στο οποίο τα παιδιά δεν κρατούσαν σκυτάλη, αλλά ποτήρια με νερό, με σκοπό να γεμίσει η κάθε ομάδα τον κουβά της όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Στο τέλος, ακολούθησε το... πατροπαράδοτο μπουγέλο, από το οποίο δε γλίτωσαν ούτε οι προπονητές, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους πρώτους στόχους των παιδιών. 

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο. Τα παιδιά παρευρέθηκαν με τις ενδυμασίες του Σωματείου και ενημερώθηκαν από την ξεναγό για την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, την εξέλιξη τους στο πέρασμα των χρόνων, καθώς επίσης και για σημαντικές επιτυχίες Ελλήνων αθλητών οι οποίοι διακρίθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, τιμώντας την Ελλάδα.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter