Με «μαέστρο» την Μέγκαν Βίγκαρς ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 26/06/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μέγκαν Βίγκαρς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 31/01/1994, η Μέγκαν Βίγκαρς έχει ύψος 183cm και αγωνίζεται ως πασαδόρος. 

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από την Ολλανδία, παίζοντας για την Eurosped, τη σεζόν 2011-12. 

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν το Πανεπιστήμιο του Southern Illinois, στο οποίο απέκτησε σημαντικές παραστάσεις, μένοντας εκεί μέχρι τα μισά της σεζόν 2016-17. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα εξάμηνο στην VK Královo Pole Brno, από την Τσεχία, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αποκομίζοντας παράλληλα και την πρώτη της εμπειρία από ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Challenge Cup. 

Τη σεζόν 2017-18 δοκίμασε τη τύχη της στην Evreux Volley-Ball, από την Γαλλία, παίζοντας πλέον στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς αγωνίστηκε στην Ligue 1. 

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά (2018-19) την βρήκε και πάλι στην Γαλλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Saint-Raphaël Var Volley-Ball, με την οποία κατέκτησε το γαλλικό κύπελλο, ενώ έφτασε και μέχρι τα προημιτελικά του CEV Women's Cup. 

Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε και πάλι στο γαλλικό πρωτάθλημα, και πιο συγκεκριμένα στην Saint-Raphaël Var Volley-Ball, ωστόσο η αγωνιστική χρονιά «σημαδεύτηκε» από την πανδημία. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στην ASPTT Mulhouse, στην οποία την πρώτη σεζόν (2020-21) κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», ενώ αγωνίστηκε παράλληλα μέχρι τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το CEV Champions League. Στη δεύτερη σεζόν της στην ASPTT Mulhouse (2021-22) κατέκτησε το σούπερ καπ Γαλλίας, ενώ αγωνίστηκε και πάλι μέχρι τους «16» του CEV Champions League. 

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά, αγωνίστηκε στην γερμανική SC Potsdam, με την οποία κατέκτησε το σούπερ καπ Γερμανίας, ενώ με την ομάδα της έφτασε παράλληλα μέχρι τους «8» του CEV Women's Cup. Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, αγωνίστηκε στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ολυμπιάδας Νεάπολης, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις της. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μέγκαν Βίγκαρς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της, και εύχομαι όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, και να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μέγκαν!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ