Ενίσχυση στην περιφέρεια με την «εκρηκτική» Μαριάνα Αζεβέδο για τον ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 01/07/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαριάνα Αζεβέδο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στη Πορτογαλία στις 20/07/1998, η Μαριάνα Αζεβέδο αγωνίζεται στη περιφέρεια και έχει ύψος 166cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από την Maiastars τη σεζόν 2007-08, παραμένοντας εκεί για δέκα χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες. 

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Alavarium Love Tiles, στην οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από τις διοργανώσεις της EHF, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία στην Madeira SAD, κατακτώντας τόσο το Πρωτάθλημα Πορτογαλίας, όσο και το Κύπελλο, έχοντας σημαντική συνεισφορά. 

Τη περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ούσα η δεύτερη σκόρερ του ΑΕΣΧ στην Α1 με 63 γκολ σε 17 εμφανίσεις. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαριάνα Αζεβέδο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, ενός ιστορικού Συλλόγου, με εκπληκτική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του, και μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε με φανταστική σεζόν με πολλούς τίτλους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε ο ΠΑΟΚ να τους πετύχει». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαριάνα! 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ