Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ Morris η Αντιγόνη Παπαδοπούλου!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 03/07/2023


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 17/12/2003, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου αγωνίζεται ως σέντερ φορ αλλά και μεσοεπιθετικός, έχει ύψος 178cm και είναι αριστεροπόδαρη. 

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη Women's Football League από τον ΓΠΟ Καστοριάς τη σεζόν 2020-21, στον οποίο κατέγραψε τις πρώτες της συμμετοχές από την κορυφαία κατηγορία γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. 

Η σεζόν 2021-22 την βρήκε στον ΠΑΟΚ Morris, στον οποίο πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στα «ασπρόμαυρα». Με τον Δικέφαλο πέτυχε το πρώτο της ευρωπαϊκό γκολ, πετυχαίνοντας τέρμα κόντρα στην Αγκαρίστα από την Μολδαβία, στη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ Morris με 6-0. 

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, και πλέον επιστρέφει με περισσότερες εμπειρίες στον Πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ, σε μία σεζόν η οποία θα έχει τον πρωταθλητισμό, αλλά και την μεγάλη πρόκληση του UEFA Women's Champions League. 

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η επιστροφή μου στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ένα γεγονός, το οποίο με τιμά και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στόχος είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, ενώ παράλληλα η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League. Θα δώσω το μέγιστο των δυνατότητων μου για την υλοποίηση όλων αυτών των στόχων». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αντιγόνη! 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ