«Θωρακίζει» την άμυνα του με Αϊσάν Αχμέντοβα ο ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 04/07/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αϊσάν Αχμέντοβα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στο Αζερμπαϊτζάν στις 05/05/2000, η Αϊσάν Αχμέντοβα αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και έχει ύψος 172cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Alg Spor, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του τούρκικου πρωταθλήματος. 

Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρουμπίν Καζάν από την Ρωσία, στην οποία απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από το επίπεδο του πρωταθλητισμού. 

Η επιστροφή της στην Τουρκία, σηματοδοτήθηκε με την μεταγραφή της στην Ρίζεσπορ, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, με γεμάτες εμφανίσεις και σπουδαίες επιδόσεις. 

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην, επίσης, τούρκικη Φομγκέτ, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις της στην κατάκτηση του τίτλου. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία έχει αγωνιστεί σε προκριματικές φάσεις τόσο του ευρωπαϊκού, όσο και του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αϊσάν Αχμέντοβα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη για τον ερχομό μου στον ΠΑΟΚ. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα, με νέους αλλά και υψηλούς στόχους, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αϊσάν!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ