Ενισχύει σημαντικά την περιφέρεια του με την «Σούπερ Σταρ» Σελένα Μιλόσεβιτς ο ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 21/07/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Σελένα Μιλόσεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στην Κροατία στις 09/06/1989, η Σελένα Μιλόσεβιτς αγωνίζεται στη περιφέρεια και έχει ύψος 175cm. 

Η Σελένα Μιλόσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα της από την κροατική ŽRK Rovinj, συνεχίζοντας στις ŽRK Arena Pula
και ŽRK Umag.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 πήγε στην ŽRK Zamet, στην οποία παρέμεινε και την επόμενη σεζόν (2014-15), κατακτώντας μάλιστα την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. 

Τη σεζόν 2015-16 πήγε στην RK Podravka Koprivnica, η οποία είναι η υπερδύναμη του κροατικού πρωταθλήματος. Στις πρώτες της δύο σεζόν με την RK Podravka Korpivnica, κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», ενώ πραγματοποίησε και συμμετοχές στο EHF Champions League, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Τη σεζόν 2017-18 βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός Κροατίας, παίζοντας στην Maccabi Ramat Gan, από το Ισραήλ. 

Την επόμενη χρονιά (2018-19) επέστρεψε και πάλι στην RK Podravka Koprivnica, στην οποία παρέμεινε μέχρι και την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Στη νέα της πενταετία εκεί, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Κροατίας και τρία κύπελλα, ενώ πρόσθεσε πολύτιμες συμμετοχές στο EHF Champions League. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κροατίας, στην οποία μάλιστα ήταν βασικό «γρανάζι» στη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2018. 

Πρόκειται για μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου, με πολλές παραστάσεις στο ευρωπαϊκό χάντμπολ, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, η οποία έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ mαteco προκειμένου με την κλάση της και την εμπειρία της, να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει τους υψηλούς στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Σελένα Μιλόσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που πάντα μου άρεσε, οπότε αυτό σε συνδυασμό με το πλάνο του Συλλόγου έκαναν την απόφαση μου ακόμα πιο εύκολη. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες που έχει ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του, και να πετύχουμε όλοι μαζί σπουδαία πράγματα!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Σελένα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ