Σημαντική ενίσχυση στην περιφέρεια με Ιουλιάννα Κοντονή για τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 29/07/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιουλιάννα Κοντονή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένη στις 30/05/2001, η Ιουλιάννα Κοντονή αγωνίζεται στην περιφέρεια, και έχει ύψος 174cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο από τον ΑΝΟ Γλυφάδας το 2013, μένοντας στην ομάδα της Γλυφάδας μέχρι και το 2019, συμμετέχοντας στα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα με αρκετές διακρίσεις. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία (2019-21) στο ΝΟ Βουλιαγμένης, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. 

Τη τελευταία διετία (2021-23) αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς. Με τον Εθνικό πανηγύρισε την κατάκτηση του LEN Trophy, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας. Μάλιστα, στον τελικό κόντρα στην Ντουναϊσβάρος σκόραρε, ενώ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. 

Είναι διεθνής με όλες τις ηλιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική γυναικών. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ιουλιάννα Κοντονή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το νέο μου ξεκίνημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να βοηθήσω και να δώσω το καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ιουλιάννα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ