Εσωτερική συνάντηση για τον Στίβο του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Στίβος

Συνάντηση στα γραφεία του ΠΑΟΚ μ' ένα μέρος των τεχνικών του στίβου πραγματοποίησε η έφορος του Τμήματος κ. Τάνια Κεραμυδά.

Οι απόντες ήταν… δικαιολογημένοι, διότι ήταν εκείνοι που ήδη είχαν ξεκινήσει τη δουλειά, αναλαμβάνοντας κάποιες σημαντικές αρμοδιότητες που ήταν απαραίτητες πριν από την έναρξη των προπονήσεων.

Έγινε μια εσωτερική αξιολόγηση του Τμήματος, συζητήθηκαν οι νέοι στόχοι για την αγωνιστική χρονιά η οποία ξεκινά από σήμερα (04/09) και τέθηκαν νέες βάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και λειτουργίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα είναι η έναρξη των προπονήσεων για τις ακαδημίες του Καυτατζογλείου και του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.

Παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας από 4 ετών και άνω, μπορούν να γίνουν μέλη του ασπρόμαυρου Στίβου και να γυμναστούν στις ακαδημίες μας αλλά και στα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα.

Επιπλέον, δυνατότητα εκγύμνασης δίνεται και στους ενήλικες οποιασδήποτε ηλικίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν έναν πιο… αθλητικό τρόπο ζωής για την αυτοβελτίωσή τους.

Πληροφορίες

6975514187
Έφορος Τμήματος Στίβου ΠΑΟΚ

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter