Ακαδημίες Στίβου... παντός καιρού!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για το Στίβο του ΠΑΟΚ με νέες ιδέες και νέα σχέδια για τη φετινή χρονιά.

Η έφορος και οι προπονητές του Τμήματος, έχουν σχεδιάσει ένα νέο πλάνο για τις ακαδημίες, εστιάζοντας στους «μικρούς» και στις «μικρές» της «ασπρόμαυρης» αθλητικής παρέας.

Στις ηλικίες 3,5 έως 10 ετών θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος, με προπονήσεις και δραστηριότητες που μόνο οφέλη μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά, τόσο σωματικά , όσο πνευματικά αλλά και κοινωνικά.

Προπονήσεις, δράσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους καινούργιους και παλιούς μικρούς μας αθλητές, με τις προπονήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τόσο στο Καυτατζόγλειο, όσο και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων υπάρχει κλειστός χώρος, όπου τα μικρά μας γυμνάζονται κανονικά και έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας κατά τις ημέρες ή τις περιόδους με κακοκαιρία.

Στο τμήμα στίβου σε ότι αφορά τις ακαδημίες, είναι ευπρόσδεκτα όλα τα παιδιά από 3.5 ετών και άνω. Τα γκρουπ χωρίζονται ηλικιακά, θέλοντας όμως να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε χρονικά όλους τους γονείς που φέρνουν αδερφάκια και φίλους, αποφασίσαμε ότι θα κάνουν όλα τα τμήματα την ίδια ώρα προπόνηση.

Τμήματα ακαδημιών:

3.5-7 ετών
8-11 ετών
12 και άνω

Στο Εθνικό Καυτατζόγλειο Στάδιο και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6975514187

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter