Προπονητής στο Ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 19/09/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένος στις 02/04/1986, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, κάτοχος UEFA B, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από το Ποδόσφαιρο Σάλας. 

Την τριετία 2014-17 αγωνίστηκε στην Αθήνα 90' και τον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συμμετέχοντας σε κορυφαίες διοργανώσεις. 

Πλέον, αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όντας ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του νεοσύστατου τμήματος του Δικεφάλου. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ μου δίνει τεράστια χαρά. Υπάρχει ένα ωραίο και δημιουργικό άγχος, καθώς όταν φοράς μία τόσο βαριά φανέλα, ξέρεις ότι η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευελπιστώ ότι θα ανταπεξέλθουμε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη όμορφα συναισθήματα, και χωρίς καθόλου τραυματισμούς!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Λεωνίδα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ