Όλοι Κοζάνη! Vlf Oldenburg-ΠΑΟΚ mαteco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για τον πρώτο αγώνα του Round 2 της προκριματικής φάσης του EHF European Women's League, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει, ως τυπικά φιλοξενούμενος, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, τη γερμανική, Vfl Oldenburg. 

Ο Δικέφαλος ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του με ευρωπαϊκό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τη γερμανική Vlf Oldenburg, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε τέταρτη στο πανίσχυρο πρωτάθλημα της Bundesliga. 

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος, καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, και με σύμμαχο τον Κόσμο του, να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως το έργο του είναι αρκετά δύσκολο. 

Οι τιμές των εισιτηρίων (Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά):

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€ (Στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα). 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV, σε γερμανική περιγραφή, λόγω του γεγονότος πως η Vlf Oldenburg είναι τυπικά γηπεδούχος. 

Για το Game 1 απέναντι στην Vlf Oldenburg, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι η πρώτη φορά όπου η ομάδα συμμετέχει στο European League, σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γνωρίζουμε τη δυναμική της αντιπάλου, η οποία αγωνίζεται στην Bundesliga. Σίγουρα θα είναι δύο αρκετά δύσκολα παιχνίδια, από τα οποία έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, διεκδικώντας ό,τι της αναλογεί μέσα στο γήπεδο». 


Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
Προκριματικός Γύρος, EHF European Women's League
ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης
19:00, Vlf Oldenburg-ΠΑΟΚ mαteco (AC PAOK TV)