Ώρα πρεμιέρας! ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το Παλαιό Φάληρο. 

Ο Δικέφαλος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο, με σύμμαχο το πάθος και την ποιότητά του, να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορεί. 

Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έχει κρατήσει τον βασικό... κορμό του, προσθέτοντας μερικές... πινελιές τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών. 

Άπαντες στο τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, ωθώντας τους παίκτες του Δικεφάλου στη πρώτη νίκη της σεζόν. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα μ' ένα παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Όπως και κάθε πρεμιέρα, έτσι και φέτος είναι ιδιαίτερη. Φέτος η προετοιμασία μας ήταν μικρότερη χρονικά, λόγω του γεγονότος πως το πρωτάθλημα ξεκινάει ένα μήνα νωρίτερα, καθώς υπάρχει η διακοπή για την Εθνική Ομάδα τα Χριστούγεννα, οπότε αυτό σημαίνει πως ο χρόνος ο οποίος είχαμε στη διάθεση μας να δουλέψουμε σαν ομάδα, ήταν μικρότερος. Παρόλα αυτά είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, και πρέπει να το κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε με το δεξί. Το παιχνίδι χρειάζεται συγκέντρωση, και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη και τους τρεις βαθμούς». 

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
1η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο