ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΟΣΦΠ. 

Ένα νέο πρωτάθλημα ξεκινάει για το γυναικείο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, το οποίο έχει εδραιωθεί στην Α1 Κατηγορία, και προσπαθεί χρόνο με το χρόνο να κάνει το βήμα παραπάνω. 

Ο Δικέφαλος με νέα τεχνική ηγεσία, έχοντας στο... τιμόνι την Χρύσα Χατζέλλη, αλλά και ποιοτικές προσθήκες, θέλει να παρουσιάσει γι' ακόμα μία σεζόν το καλό του πρόσωπο, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου πόλο. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, η προπονήτρια της ομάδας, Χρύσα Χατζέλλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς έχουμε σαν στόχο να κάνουμε μία καλή πορεία, και σε βάθος χρόνου να παίξουν όλο και περισσότερα κορίτσια από τις ακαδημίες μας. Η ομάδα έχει ενισχυθεί με έμπειρες παίκτριες και έχουμε φτιάξει ένα καλό ρόστερ. Όσον αφορά την πρεμιέρα, γνωρίζουμε ότι ξεκινάμε μ' ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, αυτό όμως θα μας βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα, και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμες στην επόμενη αγωνιστική».


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
1η αγωνιστική, Α1
Παπαστράτειο Κολυμβητήριο
14:00, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ