Μέτρησε τις δυνάμεις του...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 1 του δεύτερου προκριματικού γύρου του EHF European Women's League, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε, ως τυπικά φιλοξενούμενος, την γερμανική, Vfl Oldenburg, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 37-22. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε μ' ένα 3-0 των Γερμανών, με τον Δικέφαλο να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η διαφορά μπορεί να αυξήθηκε 7-2, ωστόσο ο Δικέφαλος έβγαλε το καλό του πρόσωπο, και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο χάντμπολ, μείωσε στο σκορ, 10-7. Η διαφορά των τριών τερμάτων παρέμενε, με τον ΠΑΟΚ mαteco να κυκλοφορεί εξαιρετικά τη μπάλα, 12-9. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, οι Γερμανίδες ανέβασαν ρυθμό, με το ημίχρονο να τελειώνει 18-10. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο γρήγορα τέρματα του ΠΑΟΚ mαteco, με Σεβδίλη και Μουράτοβιτς να μειώνουν σε 18-12. Η Oldenburg απάντησε με 5-0 σερί, το οποίο έφερε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, 23-12. Στα επόμενα λεπτά οι δύο ομάδες πετύχαιναν τέρματα εναλλάξ, κάτι το οποίο διατηρούσε τη διαφορά, 27-16. Στα τελευταία λεπτά ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, δοκιμάζοντας σχήματα, με το τελικό σκορ να είναι 37-22. 

Στο δια ταύτα, ο Δικέφαλος ήξερε από την αρχή πως το έργο του θα ήταν δύσκολο, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα της πρώτης τετράδας της Bundeslinga, ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Οι δύο αγώνες κόντρα στην Oldenburg θα ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, στη προσπάθεια του ΠΑΟΚ mαteco να αλλάξει επίπεδο, αντιμετωπίζοντας ομάδες υψηλού επιπέδου. Οι τρεις εγχώριοι τίτλοι είναι μπροστά του και θα τα δώσει όλα προκειμένου να τους κατακτήσει. 

Το Game 2 ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης. 

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 2, Κερλίδη 3, Βράνσιτς 4, Μπουλάτοβιτς, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 1, Μουράτοβιτς 4, Σεβδίλη 5, Αζεβέδο, Ζενέλι, Μποριζόφσκα, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπροκάρντο 3, Μιλόγιεβιτς.