Με το... δεξί στην Α1 ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου με 15-8. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα, καθώς δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. 

Με Τσολακούδη και Κεχαλάρη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκανε το 2-0, το Παλαιό Φάληρο απάντησε σε 2-2, με τους Ντέλιτς και Λασκαρίδη να διαμορφώνουν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έκαναν 0-2 σερί, ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ, 4-4, ωστόσο με γκολ του Σαλέχ ο Δικέφαλος πήρε και πάλι το προβάδισμα, 5-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καταιγιστικός, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του. Με σερί 4-1 πήρε τα... ηνία της αναμέτρησης, 9-5, βάζοντας σε δύσκολη κατάσταση τους παίκτες του Παλαιού Φαλήρου. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν πλήρως τον ρυθμό και με δύο τέρματα του Λασκαρίδη ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά, 11-5. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, διαμορφώνοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 11-6. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι Τσολακούδης και Κουγιούνης έκαναν το 13-6, κλειδώνοντας την «ασπρόμαυρη» επικράτηση. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι δύο προπονητές μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής, με το τελικό 15-8 να δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, απέναντι στον ΟΦΘ, εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική της Α1. 

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 6-2, 4-2.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν., Σάλεχ 2, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Καπράγκος, Καρατζάς.