Ισόπαλος κόντρα στην Vlf Oldenburg με κατάθεση ψυχής και τώρα... Σούπερ Καπ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ mαteco κόντρα στην Vfl Oldenburg με 25-25, στο πλαίσιο του Game 2 του δεύτερου προκριματικού γύρου του EHF Women's European League. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ mαteco, ο οποίος απαλλαγμένος από το άγχος, έπαιξε πιο απελευθερωμένα αλλά και όμορφα, παίρνοντας προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, 4-2. Η Oldenburg έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε, 4-4, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ στη συνέχεια, 7-7. Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, βάζοντας δύσκολα στις Γερμανίδες. Το τελικό σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 10-11, μετά από εύστοχη εκτέλεση της Χατζηπαρασίδου σε νεκρό χρόνο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί η Oldenburg να έκανε γρήγορο 10-12, ωστόσο με Ζενέλι και Σαμολαδά ο ΠΑΟΚ mαteco έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 12-12, μην αφήνοντας τις Γερμανίδες να πάρουν διαφορά. Το παιχνίδι συνέχισε να κινείται σε απόλυτη ισορροπία, 15-15, ωστόσο σ' εκείνο το σημείο οι διαιτητές εξάντλησαν την αυστηρότητα τους σ' ένα καθαρό κλέψιμο της Μπροκάρντο, τιμωρώντας την Βραζιλιάνα περιφερειακό με δίλεπτη αποβολή και πέναλτι. Η Oldenburg ευστόχησε στο πέναλτι, 15-16, και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, δημιούργησε μικρό προβάδισμα, 17-20. Ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση, ψυχή και καταπληκτικές άμυνες, μειώνοντας σταδιακά. Με πραγματική κατάθεση ψυχής στο τελευταίο τρίλεπτο, ο ΠΑΟΚ mαteco έκανε το 22-25 σε 25-25, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, απέναντι στον ΟΦΝΙ, για τον τελικό του Σούπερ Καπ. 

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Κερλίδη 3, Μεντεσίδου, Βράνσιτς 4, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 3, Μουράτοβιτς 4, Αζεβέδο, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 1, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπροκάρντο, Μιλόγιεβιτς 1.