Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Vlf Oldenburg

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις των Δημήτρη Πελεκίδη και Έσμα Μουράτοβιτς, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ mαteco και της Vfl Oldenburg, στο πλαίσιο του Game 2 του δεύτερου προκριματικού γύρου του EHF Women's European League. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Συζητήσαμε με τα κορίτσια κατά πόσο η συμμετοχή μας στον θεσμό θα μας κάνει καλό ή όχι, και αυτό που είπαμε είναι ότι παίζοντας κόντρα σε τέτοιου επίπεδου ομάδες, εφόσον μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, είτε σε κομμάτια του παιχνιδιού, είτε σε ολόκληρο όπως σήμερα, σίγουρα μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Δεν υπήρχε άγχος σήμερα, οπότε παίξαμε πιο απελευθερωμένα. Είδαμε μετά το πρώτο παιχνίδι σε πολλά πλέις, και δικά τους και δικά μας το πως πρέπει να λειτουργήσουμε, τα οποία τα κάναμε μέσα στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια ρώτησα τις παίκτριες αν πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, και με κοιτούσαν, και τους είπα ότι μπορούμε να το κερδίσουμε έτσι όπως πήγαινε η αναμέτρηση. Πράγμα το οποίο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε την ισοπαλία, κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει κάποια άλλη ελληνική ομάδα, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, απέναντι σε γερμανική. Επικεντρωνόμαστε στο Σούπερ Καπ, ώστε η ομάδα να είναι όπως πρέπει, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρώτο Σούπερ Καπ για τον ΠΑΟΚ». 

Έσμα Μουράτοβιτς:

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα, δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας μας. Παλέψαμε, η άμυνα μας ήταν καλύτερη. Αφού είδαμε το πρώτο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε καλύτερα με τον προπονητή μας, και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα μέρα με τη μέρα. Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου και την ομάδα μου». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter