«Χτίζει» την επιθετική γραμμή με Ανέστη Λιώνη ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 26/09/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ανέστη Λιώνη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένος στις 11/10/1990, ο Ανέστης Λιώνης αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 194cm. 

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Λητής, από όπου κατάγεται.  Στην ηλικία των 13 ετών ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Ράντε Πάπριτσα, τον κάλεσε να συμμετάσχει στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας προπονήσεις. 

Στην ηλικία των 14 ετών αγωνίστηκε στην Α1 της ΕΠΣΜ με τον Μακεδονικό Λητής, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε τόσο νεαρή ηλικία, από τον... κόσμο του ανδρικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και με την μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος. 

Η συνέχεια της καριέρας του είχε πολλούς προορισμούς, παίζοντας κυρίως στην Γ' Εθνική Κατηγορία και την Α1 της ΕΠΣΜ. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε στις: Ποσειδώνα Καλαμαριάς (Α1), Τρίγια (Γ' Εθνική), Αχιλλέα Τριανδρίας (Α1), ΠΑΟ Κουφαλίων (Γ' Εθνική) και Αναγέννηση Επανομής (Α1 Πρωταθλητής). 

Πλέον, με τόσο πλούσια εμπειρία από το ποδόσφαιρο, έρχεται στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ, προκειμένου να την βοηθήσει να πετύχει τους υψηλούς στόχους της. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ανέστης Λιώνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι η μέγιστη τιμή να φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Να αγωνιστώ για την ομάδα την οποία λατρεύω. Μέσω του Φούτσαλ θα κάνω ένα παιδικό όνειρο, το οποίο δεν είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω. Ο ξεκάθαρος στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α' Εθνική. Μετέπειτα, το νεοσύστατο αυτό τμήμα να γεμίσει ακόμα περισσότερο την τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ, και να προσφέρει χαρές στον κόσμο μας. Εύχομαι, ο κόσμος να μας στηρίξει, και εγώ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά θα δώσουμε το 1926% για να δικαιώσουμε τον προπονητή και τους ιθύνοντες, οι οποίοι μας επέλεξαν να στελεχώσουμε την ομάδα, και φυσικά να φανούμε αντάξιοι να φοράμε αυτή τη φανέλα, στον Κόσμο μας». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ανέστη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ