«Θωρακίζει» την άμυνα του με Αμβρόσιο Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 26/09/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένος στις 10/01/1989, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει ύψος 183cm. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας. 

Πιο συγκεκριμένα, με τις φανέλες των Σκόντα Ξάνθης και Δόξας Δράμας έχει αγωνιστεί στην Super League, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές. 

Στην μεγάλη και πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης: Θρασύβουλο, Μακεδονικό, Κοζάνη, Ορφέα Ελευθερούπολης, Καβάλα, Απόλλων Πόντου, Τρίγια, Στρατόνι, Θερμαϊκό, Αγροτικό Αστέρα και Ακρίτες Συκεών. 

Μάλιστα, έχει δοκιμάσει και τις ικανότητες του εκτός συνόρων, παίζοντας στη γερμανική, Ντούισμπουργκ. 

Ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ17 της χώρας μας, με την οποία πραγματοποίησε ντεμπούτο σε προκριματικό παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κόντρα στην Βοσνία. 

Πλέον, έρχεται στον ΠΑΟΚ, προκειμένου με τις παραστάσεις του και τη πλούσια εμπειρία του, να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει τους υψηλούς στόχους του. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική, και με τιμάει πολύ αυτό το νέο ξεκίνημα στο φούτσαλ. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει το νέο αυτό τμήμα του ΠΑΟΚ, να το στηρίξει για να φτάσουμε την ομάδα να παίζει στην Super League. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να βρίσκεται εκεί, καθώς είναι μία ιστορική ομάδα». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αμβρόσιε! 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ